From:patrick e-mail:patrickpanos1-A-gmail.com
Subject:RE: Electrical problem with 63 scat Date:Fri Jun 17 22:59:28 2016
Response to:21313
i was just reading about all the electrical tests being
done and thought it was great info - so i thought i would
throw in my comment since the bike sounds like it has
been completely re-wired . all the tests you tried were
great , but somewhere along the line you have a dead
ground that is keeping from getting any spark . now you
have to really start from the beginning . take the horn
offf for starters and see if the bike starts ? horn could
be faulty or accidently grounding your bike out . start
your bike with the bare minimum . i will be starting my
61 hummer and dread some of your pain all ready . good
luck!
Milwaukee Pat










----- ORIGINAL MESSAGE FOLLOWS -----
Hello people.
The scat still has no spark. I've changed the spark plug
plug wire, external coil, condensers, both internal
coils, adjusted points both sets. .
Only thing I haven't changed is the entire mag thio
really what else would that change? Since I've replaced
all the pieces.all the pieces came off my 63 pacer by
which runs fine. E scat has a new wiring harness too.
There were six Pete hanging out around the bike today and
we are all baffled.
Brent Dugan, do you have any ideas? How about you dave
hennessey?
Mutt, Duane, Chris, john, Dan, mark, And none else I may
have forgotten to mention, I appreciate all the ideas.
Tried them all. Still no luck.
The bike will be going to Dixon and anyone who wants to
look while there I would sure appreciate!
Anyone got an idea, please help.
Dave, instead of being quiet as you say members are on
here, how about chiming in on one of my posts?!? Also,
hope you post pictures from and even comment on the
harley hummer hospitality hut in Dixon this year. We
will. Retained send you pictures!

Sent from IP Address: 68.21.198.103
Lookup 68.21.198.103

Reverse Telephone Lookup